تبلیغات

بیف استروگانف

 
مواد لازم :
گوشت گاو یا گوساله : 300 گرم
قارچ : 100 گرم
شیر : 1/2 لیوان
پیاز : 2 عدد
خامه : 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
آرد : 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
– پیازها را پوست کنده، شسته و خلالی خرد می کنیم.

– درون قابلمه مقداری روغن ریخته روی حرارت می گذاریم، سپس پیاز را به روغن اضافه کرده و تا اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود.

گوشت را به اندازه یک بند انگشت و بصورت باریک و طولی خرد کرده، به پیاز اضافه می کنیم و تا اندازه ای تفت می دهیم که رنگ گوشت تغییر کند.

پس از پخت گوشت ، قارچ های خرد شده را به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس مخلوط شیر ، آرد ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

در پایان پخت مواد را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بکشید سپس با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید؛ بیف استروگانف را میتوانید همراه با اسپاگتی، نان یا برنج سرو کنید.در صورت تمایل بجای چیپس خلالی از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید

 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار