تبلیغات

طرز تهیه‌ی کیک موز و عسل

امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از خرما، موز و عسل استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کیک موز و عسلاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش پخت یک کیک مقوی و سرشار از مواد مغذی را برای شما آموزش دهیم. در این کیک، از خرما، موز و عسل استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.طرز تهیه‌ی کیک موز و عسل

مواد لازم:

آرد: یک و یک چهارم پیمانه

نمک: کمی

بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری

کره: یک چهارم پیمانه

عسل: یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد بزرگ

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

موز: سه عدد بزرگ

خرمای خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

آرد را با نمک، بکینگ پودر، دارچین و زنجبیل مخلوط کرده و آن را الک می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، کره، عسل و شکر را ریخته و با هم زن خوب می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

تخم مرغ و وانیل را به مخلوط کره و عسل اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

مخلوط آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. 

موز را له کرده و به همراه خرمای هسته گرفته و خرد شده، به مواد قبلی می‌افزاییم و با یک قاشق پلاستیکی آن را هم می‌زنیم.

قالب کیک را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مواد کیک را داخل آن می‌ریزیم.

قالب را به مدت 50  دقیقه در فر با دمای 180  درجه‌ی سانتیگراد (که از قبل آن را روشن کرده‌ایم) قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: manalonline

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار