تبلیغات

طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی

رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانیرشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند. در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه این غذای لذیذ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز:

برنج (خیس شده): 3 پیمانهرشته پلویی: 3 پیمانهسینه مرغ (خردشده): 1 عددپیاز (رنده شده): 1 عددکشمش: 1 پیمانه زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازمزعفران: 2 ق سروغن مایع: به میزان لازمطرز تهیه رشته پلو با مرغ، غذای سنتی ایرانی  

روش پخت:

 

1. داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

2. بعد پیاز را به آن افزوده و تفت دهید تا کمی سبک شود.

3. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.

4. بعد سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

5. سپس 1 پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.

 

6. مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

7. سپس برنج را به آن افزوده و 5 دقیقه پیش از آبکشی 2 پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.

 

8. بقیه رشته را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.

9. بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.

10. سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.

11. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.

12. سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.

 

مجله سرآشپز

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار