تبلیغات

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری برای تزئین طرز تهیه کوپ بادمجان طرز تهیه کوپ بادنجان بادنجان را به قطر یک سانتی متر برش زده، کمی نمک می زنیم و یک ساعت استراحت می دهیم. در این زمان فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را جداگانه در تابه با یک قاشق روغن زیتون و با کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و اسفناج را آب پز کرده، سپس می کوبیم تا به شکل پوره در آید.

 بادنجان را داخل تابه با روغن کم سرخ کرده و طبق عکس ابتدا بادنجان، سپس گوجه فرنگی سرخ شده بعد یک لایه بادنجان روی آن، پوره اسفناج و در آخرین طبقه ابتدا بادنجان سپس فلفل دلمه ای نگینی و در آخر بادنجان کوچک تر را گذاشته و با جعفری تزئین می کنیم.

 نکته

  به این نوع چیدمان بدون دورچین و تزئین اضافه غذای «مونتاین» یا غذا به شکل کوه گفته می شود که امروزه در کشورهای اروپایی از این سبک چیدمان به جای چیدمان مواد مختلف در کنار غذا به عنوان دورچین استفاده می شود. این غذا بسیار ساده، خوشمزه و با شکلی متفاوت بوده و مهم تر این که مواد آن همیشه در دسترس و با قیمت ارزان است.

طرز تهیه کوپ بادمجان نکات تکمیلی در مورد کوپ بادنجان

کوپ بادنجان جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوپ بادنجان را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار