تبلیغات

آموزش تصویری فیله کردن ماهی شیر

آموزش تصویری فیله کردن ماهی شیر مجموعه: نکات مهم آشپزی

آموزش تصویری فیله کردن ماهی شیر

آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.

ماهی را به گونه ای که شکم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته کار قرار دهید. آن گاه بوسیله نوک چاقو زیر شکم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید. سپس داخل شکم را کاملا تخلیه کنید.

حالا قسمت کمر ماهی را با چاقو به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر برش بزنید و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهید. اینک با نوک چاقو خط وسط دو فیله را برش دهید به گونه ای که چاقو روی سطح استخوان را لمس کند، به کمک انگشتان فیله را به آرامی از سطح استخوان جدا کنید.

سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته کار قرار دهید و چاقو را از قسمت کمر داخل کرده به گونه ای که نوک چاقو از قسمت شکم بیرون زده شود و به این ترتیب فیله را به طور کامل از استخوان جدا سازید حالا فیله را از قسمت دم ماهی به گونه ای که آسیبی به استخوان نرسد جدا سازید. اکنون آن قسمت از فیله که به آبشش ها متصل است را نیز جدا سازید.

حالا فیله بدست آمده را از خط وسط برش دهید. سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه دارید و با چاقوی تیز آن را از گوشت جدا نمائید. اینک فیله را به اندازه دلخواهتان برش دهید.

برای مشاهده عکس ها در سایز بزرگ روی آن ها کلیک کنید

نحوه فیله کردن ماهی,مهارت های فیله کردن ماهی

آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی

آموزش تصویری فیله کردن ماهی,آموزش فیله کردن ماهی

آموزش تصویری فیله کردن ماهی

آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی,تکنیک های فیله کردن ماهی شیر

نحوه فیله کردن ماهی

منبع : shooroshirin.ir

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار