تبلیغات

تاثیر پروتئین گیاهی بر افزایش طول عمر

vegetable protein

خبری خوش برای آنهایی که رژیم گیاهخواری دارند این است که مصرف پروتئین گیاهی می تواند در افزایش طول عمر موثر باشد.

متخصصان آمریکایی معتقدند که مصرف بیشتر پروتئین‌های گیاهی با کاهش خطر مرگ مرتبط است.

به گزارش آلامتو به نقل از  ایسنا، در این بررسی آمده است تامین پروتئین مورد نیاز بدن از طریق منابع گیاهی با کاهش خطر مرگ و میر ارتباط دارد در حالیکه مصرف پروتئین‌های حیوانی به خصوص گوشت قرمز موجب افزایش خطر مرگ می‌شود.

“مینگ‌یانگ سونگ” از بیمارستان عمومی ماساچوست گفت: مجموع یافته‌های بدست آمده بر اهمیت منابع پروتئینی خوراکی برای سلامت طولانی مدت بدن تاکید دارد. همچنین این یافته‌ها کارکرد سلامت عمومی دارد و دستورالعمل‌های تغذیه‌ای موجود در مورد مصرف پروتئین را اصلاح  می‌کند چرا که نه تنها میزان پروتئین بلکه منبع تغذیه‌ای آن برای سلامت طولانی‌مدت بدن ضروری است.

در این بررسی محققان به تحلیل اطلاعات جامع وضعیت سلامت بیش از ۱۷۰ هزار نفر از دهه ۱۹۸۰ پرداختند و علاوه بر این نوع تغذیه این افراد هر چهار سال یکبار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در طول انجام این مطالعه بیش از ۳۶ هزار نفر از شرکت کنندگان فوت کردند که ۹۰۰۰ نفر از آنان بر اثر بیماریهای قلبی – عروقی و ۱۳ هزار نفر دیگر بر اثر ابتلا به سرطان جان خود را از دست دادند. همچنین حدود ۱۴ هزار نفر دیگر بر اثر عوامل دیگر فوت کردند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، متخصصان آمریکایی با بررسی سبک زندگی و دیگر فاکتورهای تغذیه‌ای خطرناک دریافتند که مصرف بالای پروتئین حیوانی با افزایش خطر مرگ و میر ارتباط دارد در حالیکه مصرف پروتئینهای گیاهی کاهش نرخ مرگ و میر را به همراه داشته است.

بهترین منابع پروتئین گیاهی نخودسبز

نخودسبز از منابع غذایی غنی از پروتئین گیاهی است. هر فنجان نخودسبز حاوی 7.9 گرم پروتئین است و این میزان معادل پروتئین موجود در یک فنجان شیر است.

مغز خشکبار

تمام مغزها چربی و پروتئین دارند و به همین دلیل جزو منابع خوراکی باارزش در رژیم غذایی محسوب می‌شوند و کالری بالایی دارند و انرژی‌زا هستند.

لوبیا

انواع مختلف لوبیا شامل سیاه، سفید و لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالایی پروتئین هستند. دو فنجان لوبیا قرمز حدود 26 گرم پروتئین دارد.

نخود

نخود را می‌توان در سالاد مصرف کرد یا به صورت اسنک بوداده و در رژیم غذایی روزانه گنجاند. نصف فنجان نخود حاوی 7.3 گرم پروتئین است. این ماده خوراکی همچنین فیبر و کالری زیادی دارد.

سویا

سویا نیز منبع سرشار از پروتئین گیاهی است به طوری که نصف فنجان سویا حاوی 15 و 20 گرم پروتئین است.

سبزیجات دارای برگ‌های پهن و سبزتیره

هرچند سبزی‌ها به اندازه دانه‌ها و مغزها پروتئین ندارند اما برخی از آنها حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، فیبر و آنتی‌اکسیدان هستند. دو فنجان اسفناج خام حاوی 2.1 گرم پروتئین است و یک فنجان بروکلی خرد شده نیز 8.1 گرم پروتئین دارد.

شاهدانه

به گفته کارشناسان تغذیه شاهدانه را می‌توان در گروه غذایی غلات تهیه و مصرف کرد. هر سه قاشق چایخوری شاهدانه حاوی 10 گرم پروتئین است.

تخمه آفتابگردان و خشخاش

یک چهارم فنجان تخمه آفتابگردان حاوی 7.3 گرم پروتئین است و یک چهارم فنجان از کنجد و خشخاش نیز 5.4 گرم پروتئین دارند.

پودر کاکائوی شیرین نشده

از شکلات هم می‌توان پروتئین دریافت کرد. پودر کاکائوی شیرین نشده که در شیرینی‌پزی یا تهیه شکلات داغ به کار می‌رود، حاوی یک گرم پروتئین در هر قاشق غذاخوری است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار