تبلیغات

دسر پاناکوتا شکلاتی ؛ آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی با طعمی عالی

دسر پاناکوتا شکلاتی

می توان گفت دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها است که طعمی عالی دارد و در این مطلب آموزش تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم دسر پاناکوتا شکلاتی

برای درست کردن این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم

شکر یک سوم پیمانهشیر دو و نیم پیمانهخامه صبحانه یا خامه فرم گرفته 200 گرمپودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوریشکلات تلخ رنده شده یه مقدار مورد علاقه شما (100 گرم)وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای درست کردن این دسر باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنید.

سپس باقی شیر را با خامه و شکر، به شیر و ژلاتین حل شده اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود.

اگر از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید از شکر استفاده نکنید.

مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و شکلات تلخ رنده شده را هم اضافه می کنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب بشود و رنگ دسر قهوه ای بشود.

در آخر هم وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد حل شده به خوبی با هم ترکیب شوند.

پاناکوتای شکلاتی که آماده شد درون ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خوب بسته شود.

در هنگام سرو می توانید آن را درون یک سطح صاف برگردانید و با مقداری سس شکلات و میوه تزیین کنید.

بخوانید : طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

فروشگاه تخفیف 50 درصدی لباس زنانه (لباس مجلسی و اسپرت)

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار