تبلیغات

گوشت منجمد برزیلی بخوریم یا نخوریم؟

ارسال شده در مجله خبری دوستان - کد مطلب : 291519

وقتی گوشت یا هر ماده غذایی دیگری منجمد شود، مدت نگهداری آن طولانی تر خواهد شد زیرا وقتی آب داخل مواد غذایی منجمد میشود، میکروارگانیسم ها قادر به رشد در ماده غذایی نبوده و بنابراین قابلیت نگهداری ماده غذایی افزایش می یابد؛ عبارت دیگر، در اثر نگهداری طولانی مدت، آهن افت زیادی نمیکند اما از ویتامین ها تا حدی کاسته میشود.

هنگام مصرف بايد ابتدا از فريزر به يخچال منتقل شده و کم‌کم در عرض چند ساعت از حالت انجماد خارج شود. در اين حالت، خونابه کمتری تشکيل شده و اکثر مواد مغذی گوشت حفظ خواهند شد. بطور کلی هيچ مشکلی در پی مصرف آنها سلامت مصرف‌کننده را تهديد نمیکند.

www.dustaan.com گوشت منجمد برزیلی بخوریم یا نخوریم؟

مطالب مرتبط :

پربیننده ها

به اشتراگ بگذارید!

گوگل پلاس

برچسب ها

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار