تبلیغات

طرز تهیه نان كدو تنبل (ایتالیایی)

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه نان كدو تنبل فراهم شده است؛همراه با آتا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه نان كدو تنبل

 آشپزی ملل - مجله اینترنتی آتایران:طرز تهیه نان كدو تنبل (ایتالیایی)

دستور پخت نان كدو تنبل (ایتالیایی) آشپزي ملل

مواد لازم :    ( براي ٦ نفر )   
                  
 آرد ٥٠٠ گرم                            
كدو تنبل ٤٠٠ گرم
تخم كدو تنبل ١٥ گرم
روغن زيتون ٢٠ گرم
مالت ٥ گرم
مخمر آبجو (بدون الکل) ٤ گرم
رزماري ٢ شاخه(ساقه)
نمك به ميزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدو تنبل را تمیز کرده و سپس برش داده و پوست می کنیم آب روی گاز گذاشته
به همراه رزماری می جوشانيم، آنها را در آب كش داخل قابلمه و آب حاوی روزماری قرار داده و  
بخار پز می کنیم
حدود ۳۰ دقیقه با چنگال تست می کنیم تا متوجه بشویم نرم و پخته شده است
یا خیر بعد از پختن کدو ها گاز را خاموش کرده و بعد از کمی سرد شدن به وسیله گوشت کوب
آنها را له می کنیم تا مثل پوره شود
سپس آرد الک شده را به این پوره کدو اضافه می کنیم
مخمر آبجو و عصاره مالت را اضافه کرده با سرعت کم هم زن آن را هم میزنیم به مدت ۲
دقیقه و در آخر نمک اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم
 خميررا از کاسه درآورده با روغن زیتون آن راورز مي دهيم حدود ٣  دقیقه
وآن را داخل ظرف برگردانده با پلاستیک حسابی می پیچیم (داخل کاسه بزرگ )
به مدت سه ساعت میگذاریم در دمای ۱۹ تا ۲۱ درجه  تا حجم آن ٢ برابر شود
سپس بر روی کاغذ فر آرد ريخته و خمیر را روی آن بگذارید به صورت یک توپ گرد
وبا كارد روي آن شكاف ايجاد مي كنيم
 تخمه کدو را روی آن مي پاشيم بعد داخل فر در دمای ١٩٠درجه می گذاریم مدت ۳۵ دقيقه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار