تبلیغات

طرز تهیه کیک پلنگى

مجموعه: آموزش انواع غذاها نحوه درست کردن کیک پلنگى, روش درست کردن کیک پلنگى

طرز تهیه کیک پلنگى

مواد لازم برای تهیه کیک پلنگى :

تخم مرغ ٣ عدد  روغن دو سوم لیوان شکریک لیوان شیر دو سوم لیوان آرددو لیوانوانیل١ قاشق چایخوریبکینگ پودر١ قاشق چایخوریپودر کاکائوبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک پلنگى :

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را پنج دقیقه بزنید و بعد روغن و سپس شیر را اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر را به وسیله لیسک به آرامى اضافه کنید و بشکل دورانى و آرام هم بزنید، از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج قاشق غذاخوری کنار بگذارید و بقیه اش را داخل قالب ٢۵ سانتى بریزید.

مایع کیکى را که کنار گذاشته بودید دو قسمت کنید، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو بزنید طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن در بیاید و به قسمت دیگر آن پودر کاکائوى بیشترى بزنید تا قهوه اى تیره شود، مایع قهوه اى روشن را داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر بریزید نوک آن را کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک بکشید، بعد با رنگ تیره تر به همان روش دور لکه هاى قهوه اى را به رنگ تیره تر خط بکشید، بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت بدهید، وقتى کیک پخت قالب را خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود، بعد داخل ظرف سرو بگذارید.

گردآوری: بخش آشپزی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار