تبلیغات

طعمِ «سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات» با نان برشته

وب سایت آشپزباشی: سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما  طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سوپ در کنار برش های نان برشته شده طعمی فوق العاده دارد.مواد لازم:
 
    روغن زیتون  ۱/۴ پیمانه    پیاز  ۲ عدد متوسط    سیر  ۱۲ حبه    کرفس  ۲ شاخه    جعفری  ۱/۴ پیمانه    نمک  ۱ قاشق غذاخوری    گوجه فرنگی  ۲۷۰۰ گرم     آب مرغ  یک و نیم پیمانه    برگ ریحان  ۱/۲ پیمانه   نان تست به میزان لازم  سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات طرز تهیه:

1-روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر، کرفس، جعفری و نمک را در آن ریخته و برای حدود ۵ دقیقه تا پیاز ها نرم شوند، تفت دهید.

 

2-گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید تا مواد بجوشد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سوپ برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قل بزند تا گوجه ها نرم شوند.

 

3- برگ های ریحان را اضافه کنید و بگذارید سوپ برای ۵ دقیقه دیگر بپزد.

 

4- سوپ را در غذاساز ریخته و تا به بافت مورد نظر برسید، پوره کنید. آن را گرم و به همراه برش های نان برشته شده میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سوپ گوجه فرنگی و سبزیجات:

1- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.


2- ساقه و برگ های کرفس را خرد کنید.


3- گوجه فرنگی ها را خرد کنید.


4- برگ های ریحان را به شکل نوارهای باریک برش دهید.


5- می توانید از انواع نان مورد نظر استفاده کنید. آن ها را برشته کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار