تبلیغات

طرز تهیه خرما سرخ شده

طرز تهیه خرما سرخ شده مجموعه: آموزش شیرینی پزی

نحوه پخت خرما سرخ شده,درست کردن خرما سرخ شده

طرز تهیه خرما سرخ شده یک دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان

خرما سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه است که می توانید برای افطار ماه رمضان درست کنید.

مواد لازم برای خرما سرخ شده :

آرد۸ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوریماست ۵ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوریگلاب۲ قاشق غذاخوریوانیلنوک قاشق چایخوریخرما و گردوبه میزان لازم

طرز تهیه خرما سرخ شده :

ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر غلیظ درست شود. این خمیر باید از مواد کیک کمی غلیظ تر باشد.

نیم ساعت می گذاریم خمیر استراحت کند تا خمیر مایه کاملا ور بیاید.

در ظرف دیگر خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.

درون خرما را با گردو پر کنید.

خرماها را در خمیر می غلطانیم تا سطح خرما کاملا با خمیر پوشیده شود.

در آخر خرماها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن داخل دستمال می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.

منبع : seemorgh.com

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات لینکی

جدیدترین اخبار