تبلیغات

دستور تهیه مرغ با سس خیار و بادام زمینی

برای تهیه سس بهتر است از خیار تازه استفاده کنید. شما می‌توانید سبزیجات دیگری همچون هویج را نیز امتحان کنید.

زمان آماده سازی: 30 دقیقهزمان پخت:8 دقیقهبرای شش نفراطلاعات تغذیه‌ای:

461 کالری، 28 گرم چربی، 5 گرم چربی اشباع، 3 گرم فیبر، 23 گرم پروتئین، 31 گرم کربوهیدرات، 1006 میلی گرم سدیم،2 میلی گرم آهن، 43 میلی گرم کلسیم

مواد لازم: سه قاشق غذاخوری سس سویادو قاشق غذاخوری آب لیموی تازهیک قاشق غذاخوری روغن زیتونیک قاشق غذاخوری سس ماهیدو قاشق چایخوری پودر کارییک و یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل تازهیک قاشق چایخوری زردچوبهسه حبه سیر خرد شده800 گرم مرغیک قاشق چایخوری عسلشش قاشق غذاخوری سرکه برنجیک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمزیک عدد خیارخرد شدهیک دوم پیمانه بادام زمینی بدون نمکسه قاشق غذاخوری گشنیز خرد شدهقاچ لیموبرای تزییندو پیمانه برنج پخته شده( اختیاری)طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری سویا سس را با آب لیمو، روغن، سس ماهی، پودر کاری،یک قاشق چایخوری زنجبیل، زردچوبه و دو حبه سیر ترکیب کنید. مواد را داخل یک کیسه زیپ دار بریزید و مرغ را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه داخل آن بماند و مزه دار شود. عسل، 4 قاشق غذاخوری سرکه و یک هشتم قاشق چایخوری فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک ترکیب نمایید. رشته‌های خیار را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه در همین حالت باقی بماند.ماهیتابه را از قبل گرم کنید. بادام زمینی را در غذاساز پوره کنید. گشنیز، سه قاشق غذاخوری آب و باقی مانده سرکه ، فلفل، سویا سس، زنجبیل و حبه سیر را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید خوب ترکیب شود.مرغ را از داخل کیسه خارج کنید و مواد روی آن را بردارید. حالا تکه‌های مرغ را در سیخ قرار دهید و در ماهیتابه گریل کنید. در نهایت با سس خیار و بادام زمینی آماده شده سرو نمایید. نوش جان

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار