تبلیغات

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

در این مطلب از سایت نسیم فان با آموزش کامل نحوه پخت خورشت کاری هندوستانی در خدمت شما هستیم. خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می کنید سپس مقداری ادویه جات اضافه می کنید و در نهایت به آن آب اضافه می کنید. طعم این غذا بستگی به ادویه جاتی دارد که به آن اضافه می کنید. اگر خورش کاری را بلد باشید تنها در عرض چند دقیقه می توانیدبه راحتی آن را درست کنید. طبق روال پست های قبلی که در مورد طرز تهیه خورشت های مرغ هندی با ماست، گل کلم، بادمجان، کرفس، به، و آلو مسما بود در این پست نیز یک فیلم آموزشی انتخاب کرده ایم ک هامیدواریم مورذ توجه شما عزیزان قرار بگیرد. با ما همراه باشید…

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

مواد لازم: گوشت یا فیله مرغ یا میگو: نیم کیلو پیاز خرد شده: یک عدد سیر: ۲ تا ۳ حبه روغن: ۲ قاشق سوپخوری دانه گشنیز، زیره سبز و خردل: یک قاشق سوپخوری زنجبیل خرد شده: به مقدار دلخواه پودر فلفل، هل، فلفل قرمز، دارچین و پودر کاری: به مقدار دلخواه فلفل تند: ۲ تا ۳ عدد شیره نارگیل: نیم لیتر اسفناج خرد شده: ۲ فنجان ماست: ۱ فنجان گوجه رنده شده یا رب گوجه: یک فنجان سس فلفل: ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری بادام هندی یا بادام زمینی: یک فنجان

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی: ابتدا روغن را روی حرارت کم داغ کنید. هر روغنی که دوست داشته باشید می توانید مصرف کنید اما بهتر است ۱ یا ۲ قاشق سوپ خوری روغن بادام زمینی، کلزا یا روغن گیاهی مصرف کنید. هندی ها معمولا کره حیوانی مصرف می کنند. وقتی روغن داغ شد یک قاشق سوپ خوری دانه های معطر مثل گشنیز، زیره سبز یا خردل داخل آن بریزید تا زمانی که دانه ها در تاوه به این طرف و آن طرف پرتاب شوند. خورش کاری بسیار تند است بنابراین هر نوع ادویه ای که دوست دارید می توانید به آن اضافه کنید چون قانون خاصی برای نوع ادویه ندارد. یک عدد پیاز را خرد کنید و به آن اضافه کنید. پیازها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. ۲ یا ۳ حبه سیر و زنجبیل را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بگذارید ۳ تا ۴ دقیقه بپزد. همینطور که می پزد کمی نمک به آن اضافه کنید. سیر و زنجبیل و پیاز از اصلی ترین مواد آشپزی هندی است. ادویه جات را به آن اضافه کنید. خورشت کاری غذایی است پر ادویه پس باید بگذارید ادویه ها در غذا حسابی بپزند تا طعم خوبی به غذا بدهند. ۱ قاشق سوپ خوری پودر فلفل، هل، فلفل قرمز، دارچین، زردچوبه و یا پودر کاری به روغن اضافه کنید. پس از اینکه ادویه ها جذب مواد شدند نصف قاشق نمک به آن اضافه کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید. ادویه جات زود می سوزند بنابراین اگر آب داخل مواد کم است به مقدار ۲ تا ۳ قاشق آب به آن اضافه کنید تا از سوختنش جلوگیری کنید.

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

فلفل تند را به مواد اضافه کنید. مواد تند هر چه بیشتر پخته شوند طعم تندی خود را بیشتر از دست می دهند بنابراین ۲ یا ۳ عدد فلفل را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. گوشت را اضافه کنید. گوشت فیله مرغ، میگو یا گوساله را با مقداری روغن به مواد اضافه کنید. می توانید سبزیجاتی مثل نخود، گل کلم، بادمجان، آناناس، گوجه یا سیب زمینی هم اضافه کنید. بهتر است قبل از اضافه کردن گوشت ابتدا آن را در یک تاوه جداگانه کمی سرخ کنید سپس به کاری اضافه کنید. مایع ( آب یا شیره نارگیل) را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا کاملا روی مواد را بپوشاند. سپس هم بزنید و درب تاوه را ببندید و شعله را کم کنید. مواد لعاب دار را به غذا اضافه کنید. ۲ فنجان اسفناج خرد شده، ۱ فنجان ماست، نصف فنجان یا یک فنجان گوجه رنده شده یا رب گوجه، ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری سس فلفل و یک مشت بادام زمینی یا بادام هندی را بیافزایید. مقداری نمک اضافه کنید تا خورشت خوش طعم شود. بگذارید خورشت در حرارت کم بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. مدام طعم غذا را بچشید تا اگر نمک و ادویه کم داشت به آن اضافه کنید. برای غلظت بیشتر آن هم می توانید ماست یا گوجه رنده شده بیشتری به آن اضافه کنید. خورشت کاری را با چاشنی تخم گشنیز، ماست، آجیل خرد شده و آب لیمو سرو کنید. می توانید آن را تنها یا همراه برنج بخورید.

طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی اصیل و خوش رنگ + فیلم آموزشی

فیلم آموزشی طرز تهیه خورشت کاری هندوستانی:

منبع:بدونیم

گردآوری: سایت تفریحی نسیم فان

مطالب مرتبطآموزش طرز تهیه خورشت برگه زردآلو مجلسی و خوش رنگ + خواص زردآلوآموزش طرز تهیه خورشت برگه زردآلو مجلسی و خوش رنگ + خواص زردآلوطرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشیآموزش طرز تهیه خورشت گوجه سبز اصیل با گوشت و مرغ + فیلمآموزش طرز تهیه خورشت گوجه سبز اصیل با گوشت و مرغ + فیلمطرز تهیه خورشت کدوی ترش مجلسی و خواص کدو سبزطرز تهیه خورشت کدوی ترش مجلسی و خواص کدو سبزآموزش کامل طرز تهیه خورشت رنگین کمان خوش رنگ و جذابآموزش کامل طرز تهیه خورشت رنگین کمان خوش رنگ و جذابطرز تهیه خورشت انار مجلسی با گوشت و مرغ + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت انار مجلسی با گوشت و مرغ + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت چینی با گوشت لذیذ و مجلسیطرز تهیه خورشت چینی با گوشت لذیذ و مجلسیطرز تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک) اصیل کرمانشاه + خواص پسته کوهیطرز تهیه خورشت پسته کوهی (ونوشک) اصیل کرمانشاه + خواص پسته کوهیطرز تهیه خورشت سیب مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت سیب مجلسی و خوشمزه + فیلم آموزشیطرز تهیه خورشت بوقلمون فلفلی مجلسی و خوش طعم + خواص گوشت بوقلمونطرز تهیه خورشت بوقلمون فلفلی مجلسی و خوش طعم + خواص گوشت بوقلمون tweet

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار