تبلیغات

طرز تهیه اردک بریان با سس پرتغال

در این بخش از آشپزی ایرانی آموزش طرز تهیه اردک بریان با سس پرتغال فراهم شده است؛همراه با آتا ایران در بخش آشپزی ایرانی برای طرز تهیه اردک بریان

آشپزی ایرانی - مجله اینترنتی آتایران:طرز تهیه اردک بریان با سس پرتغال

دستور پخت اردک بریان با سس پرتغال آشپزي ایرانی

مواد لازم:

اعدد اردک درسته  2.5-2 کیلوگرمی
(اردک را می توانید از فروشگاه های شهروند تهیه کنید).
3قاشق غذاخوری آب لیموی تازه.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون.
1 قاشق غذاخوری خردل.
1عدد متوسط پیاز .
1عدد متوسط فلفل دلمه.
1عدد متوسط گوجه فرنگی.
نیم فنجان کره آب کرده.
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم.

روش تهیه:

داخل شکم و بیرون اردک را خوب تمیز کرده، شسته و کنار بگذارید.
پوست آنرا نکنید و فقط در صورت داشتن چربی های اضافه آنها را بگیرید.
پیاز، فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیم حلقه حلقه کنید.
در یک کاسه روغن زیتون، آب لیمو، خردل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید
و بعد پیاز فلفل دلمه و گوجه نیم حلقه شده را درون آن ریخته با هم مخلوط کنید.
اردک را در یک ظرف مخصوص فر قرار داده و مخلوط تهیه شده
در مرحله قبل را روی آن ریخته و تمام اردک را با مخلوط خوب آغشته کنید
و سپس تمام مواد درشت شامل پیاز، فلفل و گوجه را داخل شکم اردک قرار دهید.
فر را از قبل گرم کنید تا به درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد برسد.
اردک را درون فر قرار دهید تایک ساعت بپزید.سپس اردک را از فر خارج کرده
و روی آن 4/1 فنجان کره با قاشق ریخته تا تمام سطح اردک آغشته به آن شود
سپس مجددا درون فر گذاشته و 45 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
مجددا از فر خارج کرده با 4/1 فنجان کره باقی مانده آغشته کنید
و مجددا در فر به مدت 15 دقیقه به پختن ادامه دهید تا خوب برشته شود.

مواد لازم برای سس پرتغال:

1 فنجان آب پرتغال تازه .
نیم فنجان آب لیموی تازه.
1قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا انگور قرمز.
2 قاشق غذا خوری آب.
1 قاشق غذا خوری شکر.
4 حبه سیر له شده.
نیم فنجان کره.
1.5 فنجان آب مرغ .
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم.
 
طرز تهیه:

آب و شکر را داخل قابلمه کوچک جوشانده تا غلیظ شود
و با حرارت کم ادامه دهید تا بصورت کاراملی و قهوه ای در آید. سپس سرکه،
آب پرتغال و لیمو را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا مایع یکدستی بدست آید
و بعد نمک و فلفل را اضافه کنید.
در قابلمه کوچک دیگری کره و سیر له شده را ریخته و کمی تفت دهید
و سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و در نهایت مایع بدست آمده
در مرحله قبل را به آن اضافه کنید.
با حرارت ملایم به پختن ادامه دهید تا حجم سس شما کم شده و به غلظت مورد دلخواه برسد.
 
نکته:

سطح کف ظرفی که اردک خود را درون آن پخته اید آب اردک بصورت غلیط چسبیده است.
اگر اردک را درست پخته باشید و کف ظرف نسوخته باشد،
ماده چسبیده کف آن بهترین چیز برای مزه دار کردن سس شما است.
شما می توانید پس از خارج کردن اردک ازفر، سس تهیه شده در مرحله بالا را درون ظرف پخت
اردک ریخته و کمی روی حرارت ملایم بچرخانید و با کف گیر چوبی مواد چسبیده
به سطح کف آن را در سس حل کنید.

دورچین:

برای دورچین اردک می توانید سبزیجات بخار پز یا آب پز شده مثل لوبیا سبز،
هویج، کلم بروکلی و غیره استفاده کنید.
در کنار سبزیجات می توانید چند سیب زمینی آب پز کرده،
سپس پوست آنرا کنده و بصورت قطعات درشت ببرید
و بعد داخل ماهیتابه با چند حبه سیر حلقه شده، با روغن زیتون یا کره
و نمک تفت دهید و سرو کنید.

تزئین و سرو:

اردک خود را درون یک دیس بزرگ قرار دهید یک طرف سبزیجات
و طرف دیگر سیب زمینی ها را قرار دهید.
روی اردک کمی از سس ریخته و با چند پر جعفری تزئین کنید.
بقیه سس را بصورت گرم سر میز آورده پس از بریدن و سرو آن روی قطعات بریزید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار